Digital Academy Albania
23 Janar 2024
Regjistrohu tani

Plani i Marketingut Dixhital 2024

Krijo Një Plan Marketingu Për Të Rritur Shitjet, Prezencën Dixhitale dhe BRANDIN e Kompanisë!

Nëse je sipërmarrës, menaxherë marketingu ose një drejtues biznesi - ky workshop është për ty!

Digital Academy Albania

Tek ky workshop 1 ditor do të:
  • KRIJOSH Një Plan Marketingu për Kompaninë për 2024
  • IMPLEMENTOSH Strategjitë e Fundit Të Platformave Dixhital
  • FITOSH Më Shumë Klientë dhe të Rrisësh Shitjet
  • NDËRTOSH Një Plan Komunikimi Dixhital për 2024
  • KONVERTOSH audiencën në klientë blerës dhe besnike
  • T’I KTHESH klientët e kënaqur në promotorë të brandit të kompanisë
  • ZHVILLOSH Brandin Tënd Përmes Mediave Sociale

Temat e workshopit 1 ditor

Hapat e Planit të Marketingut Dixhital

Do të diskutojmë hapat kryesorë për të krijuar një një plan ekzekutiv marketingu për të fituar në 2024.

Strategjia e Komunikimit Dixhital për 2024

Do të implementosh strategjitë më të reja të marketingut, shitjes dhe komunikimit dixhital në biznesin tënd.

Menaxhimi i Mediave Sociale dhe Trendet e 2024

Do të njihesh me trendet e 2024 dhe do të krijosh fushata dixhitale për të rritur shitjet dhe brandin tënd.

Tarifa me ofertë 95 Euro (nga 200 Euro)

Regjistrohu tani pasi vendet janë të limituara në këtë workshop.