Rreth Digital Academy

ZHVILLO KARRIERËN TËNDE NË MARKETINGUN DIXHITAL

Të jesh një profesionist në botën dixhitale, do të thotë të jesh krijues dhe ekspert i platformave online, për të arritur qëllimet e tua për të ndërtuar një karrierë të suksesshme. T’u shtosh vlerë mediave sociale, dhe jo të jesh thjeshtë konsumues i tyre. Të dish si të komunikosh me më shumë njerëz, të ndërtosh marrëdhenie efektive, dhe t’i bësh ata të të pëlqejnë, besojnë dhe ndjekin.

Studente
20 +
Fushata Dixhitale Marketingu
0 +
Vite Eksperience
0 %
Best learning platform

Perse Digital Academy

Praktikat me te mira

Për të qenë konkurrues dhe fitues në botën dixhitale të biznesit – Zgjidh Digital Academy!

10+ Vite Eksperience

Ne jemi akoma të apasionuar dhe ambiciozë për të të mësuar ty të gjitha risitë dhe aftësitë e botës dixhitale.

Zgjedhja me e mire

Çfarë thonë klientët

Trajneret

Njihuni me trajneret

Arlind Zoto

Art Director

Renato Civili

Digital Marketing Consultant