Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media
Categories: Trajnime per biznese

About Course

Trajnim në Marketing dhe Komunikim Dixhital për Stafin e Biznesit Tënd

Çdo ditë e më shumë, dixhitalizimi dhe teknologjia po bëhen pjesë integrale dhe e rendësishme e bizneseve.

Nëse ke nevojë për të përmirësuar prezencën e biznesit tënd, komunikimin dhe marrëdhënien online me klientët, ky trajnim është për ty.

Përmes këtij trajnimi, do të mësosh të tejkalosh dy sfidat kryesore që hasin bizneset sot, në epokën dixhitale:

  1. Rikonceptimi i modelit të biznesit për të konkuruar dhe fituar në epokën dixhitale.
  2. Zhvillimi i aftësive dixhitale të stafit për të mundësuar një transformim efektiv të biznesit.

Do të bashkëpunojmë më ty duke përgatitur trajnime të personalizuara në bazë të nevojave të stafit tënd dhe zhvillimin e njohurive, aftësive dhe kompetencave të tyre dixhitale. Bashkë do të mundësojmë rritjen e impaktit të brand-it tënd, prezencën tënde online dhe ndërtimin e marrëdhënieve efektive e afatgjata me kliëntë të rinj.

Zgjidh Digital Academy për të qenë konkurrues dhe fitues në botën dixhitale të biznesit.

Show More