Si Të Kthesh Ekspertizën Tënde Në Një Karrierë Dhe Biznes Të Suksesshëm!

Nëse synon të krijosh biznesin dhe brandin tënd, ky trajnim është për ty!

Digital Academy Albania

Trajnimi Intensiv 4 Javor, me 8 Seanca, me nga 2 Orë Seanca.

Tarifa e trajnimit 495 Euro (nga 750 Euro)

Eja tek ky trajnim dhe do të:
 • Krijosh një plan biznesi dhe marketingu për të zhvilluar brandin tënd…
 • Krijosh dhe promovosh shërbimet e tua përmes marketingut dixhital…
 • Zhvillosh strategjinë tënde të shitjes për të fituar klientë vazhdimisht…
 • Ndërtosh planin e komunikimit mujor të mediave sociale për LinkedIn, Instagram, Facebook dhe Tiktok…
 • Realizosh fushata dixhitale mujore në Facebook dhe Instagram.
 • Krijosh Imazheve Profesionale në Canva dhe video reels të suksesshme….
 • Ndërtosh marrëdhënie besimi me klientët dhe t’i kthesh ata në ambasadorë të brandit…
 • Rrisësh aftësitë e shitjes dhe të folurit në publik...
 • Zhvillosh një Brand që njerëzit e njohin, pëlqejnë dhe e besojnë…

Çfarë do të përfitosh?
 • Mentorim dhe suport nga trajnerët për çdo pyetje që mund të kesh
 • Template praktike për të implementuar planin, strategjitë dhe teknikat që do të mësosh
 • Do të bëhesh pjesë e grupit ekskluziv të Digital Academy Albania
 • Do të kesh akses tek libraria online me +30 libra bestseller rreth marketingut dhe biznesit.
 • Certifikatë pjesëmarrje pas përfundimit me sukses të trajnimit

Temat Që Do Trajtohen Gjatë Trajnimit

Temat Që Do Trajtohen Gjatë Trajnimit

1. Krijimi i Emrit dhe Planit të Biznesit
2. Krijimi i Ofertave dhe i Shërbimeve të Tua
3. Strategjia e Marketingut Për të Rritur Shitjet dhe Fituar Klientë
4. Plani i Komunikimit Mujor Për LinkedIn, Instagram dhe Facebook
5. Aftësitë për të Shkruar me Influencë për Mediat Sociale
6. Krijimi i Imazheve Profesionale në Canva dhe Video Reels
7. Krijimi i Fushatave në Facebook dher Instagram
8. Aftësitë e Shitjes dhe Komunikimit me Klientët Online dhe Offline
9. Strategjia e Marketingut Përmes Emailit
10. Aftësitë për të Prezantuar në Publik Biznesin Tënd (Soft Skills)

Tarifa e trajnimit 495 Euro (nga 750 Euro)

Nxito të rezervosh vendin tënd pasi vendet janë të limituara.

Është momenti për të krijuar Brandin Tënd!