Zgjedhja juaj më e mirë

Trajnimet Tona

Pse ne?

Eksperienca Jonë

0
Trajnerë
0
Studentë
0
vite eksperiencë
0
fushata online

Dëshironi të merrni njoftime?

Regjistrohu tani dhe përfito 10% zbritje
Rreth nesh

ZHVILLO KARRIERËN TËNDE NË MARKETINGUN DIXHITAL

Të jesh një profesionist në botën dixhitale, do të thotë të jesh krijues dhe ekspert i platformave online, për të arritur qëllimet e tua për të ndërtuar një karrierë të suksesshme. T’u shtosh vlerë mediave sociale, dhe jo të jesh thjeshtë konsumues i tyre. Të dish si të komunikosh me më shumë njerëz, të ndërtosh marrëdhenie efektive, dhe t’i bësh ata të të pëlqejnë, besojnë dhe ndjekin.

Përfito tani Konsulencë Falas

  Investo ne marketing
  Investo tani

  ÇOJE BIZNESIN TËND DREJT TRANSFORMIMIT DIXHITAL

  Do të bashkëpunojmë më ty duke përgatitur trajnime të personalizuara në bazë të nevojave të stafit tënd dhe zhvillimin e njohurive, aftësive dhe kompetencave të tyre dixhitale. Bashkë do të mundësojmë rritjen e impaktit të brand-it tënd, prezencën tënde online dhe ndërtimin e marrëdhënieve efektive e afatgjata me kliëntë të rinj.
  Zgjidh trajnimin tend

  Bëhu një profesionist i suksesshëm i marketingut dixhital.

  Zgjidh Trajnimet
  Zgjedhja më e mirë

  Çfarë thonë klientët

  Erind Sula

  Konsulenca për mediat sociale dhe për fushatat online ishte me shumë vlerë për stafin tonë të Zenith Travel, sepse rritëm në një kohë shumë të shpejtë audiencën, shitjet dhe numrin e klentëve për paketat tona turistike.

  Erind Sula

  CEO i Zenith Travel
  Anila Bashllari

  Kam bashkëpunuar me Renaton me trajnimet e mia dhe kam mësuar ide me vlerë rreth marketingut dhe komunikimit dixhital. Nëse ke biznes dhe do të ndërtosh një strategji të suksesshme marketingu, zgjidh Digital Academy!

  Anila Bashllari

  Coach & Mentor
  Ana Basha

  Jam e lumtur që zhvilluam trajnimin me Renaton dhe stafin e agjencisë tonë. Mësuam shumë ide praktike dhe të vlefshme të cilat na kanë ndihmuar të rrisim shitjet, të fitojmë më shumë klientë dhe të ndërtojmë një strategji më të mirë marketingu dixhital

  Ana Basha

  CEO e RE/MAX Vizion